Voorgerechten
&
Diners
Naast de gerechten hieronder bieden we tevens onze dagelijkse specials aan.
Vraag een van onze medewerkers naar onze dagelijkse specials.
Voorgerechten
mandje brood met diverse smeersels
dungesneden vlees van de runderbil met een truffelmayonaise | spekjes | kaasschaafsel | pijnboompitjes
een wisselende soep bereid met verse producten
geserveerd met beschikbare verse seizoensham (Parma-Ardenner-Ganda)
Hollandse garnalen gevangen op de Noordzee tussen Katwijk en Noordwijk
in knoflookolie of chilisaus gebakken tijgergarnalen
boterzachte Noorse zalm gevangen in FA027
Vleesgerechten
het mooiste stukje vlees van het varken heel of getrancheerd
van het rundervleesras BELGIUM BLUE het zachtste vleesdeel (200 gram)
fijn gesneden stukjes zacht vlees van varken of rund naar keuze
snijden we van de runderachterrug met een klein vetrandje
de bil van het varken daar zitten deze lekkere stukken vlees
gemarineerd en krokant gebakken met uitjes en kroepoek
gemalen en gekruid rundvlees met bacon, gebakken uitjes en een gebakken eitje
gemarineerd- en gegaarde varkensribben " sweet of hot "
een " trio " van varken | rund | kip
Alle gerechten worden geserveerd met verse frietjes en salade. Keuze uit: Pindasaus | Stroganoff saus | Pepersaus | Champignonroomsaus.
patatjes | keuze uit frikadel-kroket- kipfilet | mayonaise of appelmoes
Visgerechten
boterzachte Noorse zalmfilet gevangen in FAO27
boterzacht en gefileerde tongfilets
in knoflookolie of chilisaus gebakken tijgergarnalen
wij serveren ze verrijkt met diverse aromaten
een mix van diverse vissoorten